Mi az a FLOWdesignER?

Történetünk

A mi történetünk máshogyan kezdődik, mint azok a mesék, amelyekkel bármely mesekönyvben találkozhatsz.

Mándoki Enikő, a FLOWdesignER megálmodója kislányként nem álmodott arról, hogy virágkötő lesz. Nem nézegette órákig a piacon a tulipánokat, és a rózsákat, de már kisgyerekként is vonzották a kézzel készített alkotások. Miért? Mert a kreativitás olyan kihívás volt számára, amely nem hagyta nyugodni. Mindig izgalmasabb és szebb technikák felé fordult, mert szeretett volna valamit létrehozni, aminek – hogy valódi mesés szófordulattal éljünk – nincs párja a királyságban….

Enikő végül mérnök informatikusként végzett, és tanácsadás területen dolgozott, de az alkotásvágy folyamatosan tombolt benne. Szeretett volna emberekkel foglalkozni, vonzotta a természet, és a gyermekkori vágya – hogy létrehoz valami egészen különleges dolgot – sosem merült feledésbe. Így jött létre a FLOWdesignER, ami megadta Enikő számára azt, amit keresett. A szárnyalást, és az alkotás szabadságát. Amikor csak a képzelet szab határt a kreativitásnak.

A történetünk nem lenne kerek, ha nem érkezett volna a csapatba Tamás, aki a virágkötő szakma alapjait mesterien és rutinosan vegyíti a művészettel.

Ettől különleges a FLOWdesignER. Egyszerre ötvözi egy kislány álmát, és a virágos szakmában rejlő kihívások szépségét. A mi sztorink így kezdődik, és ki tudja, milyen kalandok várnak még ránk. 

flowdesigner-logo
flowdesigner-eskuvoi-dekoracio

Nézz szét üzletünkben